Eurobasket

Τέιλορ: «Μεγάλο ματς για μας με Ελλάδα. Θα παίξει ο Σλότερ»

Ο προπονητής της Πολωνίας, Μάικ Τέιλορ, μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τη Γαλλία χαρακτήρισε μεγάλο το ματς της ομάδας του με την Ελλάδα που θα κρίνει και την πρόκριση.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που αγωνίστηκε. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος ήταν λίγο καλύτεροι από μας. Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα πρέπει να έχεις την ίδια πολύ καλή απόδοση για 40 λεπτά αν θες να κερδίσεις», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός της Πολωνίας.

Όσο για την απουσία του Έι Τζέι Σλότερ και τον «τελικό» της Τετάρτης με την Ελλάδα; «Είχαμε περιορισμένες επιλογές με την απουσία του Σλότερ. Στον αγώνα με τη Φινλανδία χτύπησε στο μηρό και επιλέξαμε να τον προφυλάξουμε για να είναι πιο έτοιμος στον αγώνα με την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να πάμε στους ‘16’ και για να το κάνουμε πρέπει να νικήσουμε την Ελλάδα. Είμαστε πλέον αφοσιωμένοι για το μεγάλο ματς με την Ελλάδα. Θα είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Άαρον Τσελ είπε: «Παίξαμε το δικό μας μπάσκετ για 32-33 λεπτά. Ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα και δημιουργήσαμε πρόβλημα στη Γαλλία. Στο τέλος όμως η Γαλλία ήταν καλύτερη, πήρε μια μικρή διαφορά και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε παρότι παλέψαμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x